Media Copy Center

"Zonder mooi model geen mooie kopie."

Philoon van Alexandrië

mcc

Al heel ons (professionele) leven zijn we bezig met audiovisuele communicatie.
We, dat zijn Paul en Dimi Embrechts.

In de lente van 2002 startten we in Antwerpen (Deurne) het Media Copy Center op. Hoofdactiviteit was duplicatie (branden) en replicatie (persen) van CD´s en DVD"s. 

De logische stap zetten om te diversifiëren en vervolgens te verdiepen was voor de hand liggend. We evolueerden in een richting waarin we ons het best voelden: de wondere digitale wereld. Leuk en uitdagend. Niet in het minst omdat de technologische evolutie altijd nog maar net begint...

In het najaar van 2011 volgde www.mediamall.be .

Op deze site kunt u 24 uur terecht voor o.a. de merchandising van Alex Agnew, Xander De Rijcke, Diablo BLVD, Senne Guns, Gunter Lamoot...ook kunt u er terecht voor professionele media, white printable blanco CD´s en DVD´s bijvoorbeeld.  

We barstten algauw uit de voegen en in 2014 namen we onze intrek in een industrieel pand aan de Middelmolenlaan 82 eveneens te 2100 Deurne-Antwerpen.  

WAT DOEN WE?

 

Uw problemen oplossen en uw deadlines respecteren bij het dupliceren of kopiëren (branden) en repliceren (persen) van data, video, CD en DVD plus het bijhorende drukwerk en de (exclusieve) verpakking. Of het nu gaat over één exemplaar of enkele tienduizenden. 

Ook kunt u bij ons terecht voor voor het laden van uw USB-sticks, het omzetten van en naar H264, QuickTime, WMV, MOV, MP4, AVI, Multiplexed MPEG, MP3...en het aanmaken van DVD-masters (met menu of in loop). Kortom alle digitale diensten.

Uw waardevolle beeldarchieven digitaliseren en inventariseren wij met de nodige zorg, of ze nu op U-matic, Betacam, Betamax, Hi-8 of VHS staan. Maakt niet uit. Ook 16 mm en Super 8 films kunnen in de best mogelijke omstandigheden opgeslagen en bewaard worden. En wat denkt u van het digitaliseren en het ontkrassen van 78 toeren platen?